Consultancy

Vragen over douanezaken? Op zoek naar gedegen consultancy over import of export? WA Customs helpt u graag. Denk hierbij aan certificeringen, douanevergunningen, classificaties en verschillende douanedocumenten.

Douanevergunning

Heeft u een douanevergunning nodig, maar beschikt u zelf niet over de kennis of tijd om dit zelf te regelen? Dan is WA Customs consultancy er voor u.
Als betrouwbare, full service partner in douanezaken kunnen wij u adviseren, assisteren of desgewenst de volledige aanvraag verzorgen.

Douanedocumenten

Onze ervaren douane-experts zijn dagelijks bezig met het maken en opstellen van verschillende douanedocumenten voor bijvoorbeeld import, export of het doorvoeren van producten. Ze weten precies welke vergunningen en applicaties nodig zijn voor de verschillende documenten en beschikken over de benodigde kennis voor elke soort zending. Voor wie niet vaak met douanezaken te maken heeft kan het aanvragen van documenten een grote en lastige klus zijn. Daarom is WA Customs er om uw organisatie hierbij te ondersteunen. Wij helpen onze klanten met de juiste informatie of nemen de totale invulling van douanezaken van hen over.

Goederencode

Om douanedocumenten correct in te kunnen vullen is het van belang de juiste goederencode te vermelden. Maar het kan lastig zijn om te bepalen wat die juiste code is. Door onze jarenlange ervaring met douanezaken kunnen wij u hierin advies geven of begeleiden naar een correct antwoord. Wanneer er sterke twijfels zijn tussen verschillende codes of wanneer niet duidelijk is om wat voor producten het precies gaat kan een BTI (Bindende Tariefinlichting) aangevraagd worden. Zo verzekeren we ons van de juiste goederencode.

Vragen?

Heeft u vragen over zaken waar u niet aan uitkomt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Zowel WA Customs Nederland als WA Customs België is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 21.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)76 596 49 21, via e-mail info@wacustoms.nl of door het contactformulier in te vullen.