Consultancy

Vragen over douanezaken? Wij helpen u graag. Denk bij deze vraagstukken aan certificeringen, douanevergunningen, classificaties en verschillende douanedocumenten.

Douanevergunning

Een douane vergunning nodig, maar u weet niet waar te beginnen? Wij van WA Customs kunnen u hierbij begeleiden.
Als betrouwbare partner kunnen wij u adviseren, assisteren of desgewenst de volledige aanvraag verzorgen.

Douanedocumenten

Het maken van douanedocumenten is voor onze medewerkers dagelijkse kost. Dit geldt misschien niet voor u. Om dit te kunnen doen dient u te beschikken over de juiste vergunningen, kennis en applicaties. Daarbij ontbreekt er met grote regelmaat de benodigde kennis over welk document nodig is voor welk type zending. Zo zijn er documenten voor het importeren, voor het exporteren en voor het doorvoeren van producten. WA Customs biedt ondersteuning op dit gebied. Wij helpen onze klanten door de juiste kennis te verschaffen of nemen de totale invulling uit handen.

Goederencode

Om de douanedocumenten in te kunnen vullen is het van belang de juiste goederencode te vermelden. Welke code dit moet zijn is niet altijd duidelijk. Door jarenlange ervaring kunnen wij u hierin een advies geven of begeleiden naar een correct antwoord. Wanneer er sterk getwijfeld wordt tussen verschillende codes of wanneer het niet duidelijk is om wat voor een product het precies gaat kan er een BTI aangevraagd worden. Hierdoor zijn we ervan verzekerd wat de juiste goederencode is.

Vragen?

Heeft u nog vragen waar u niet aan uitkomt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. WA Customs is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 21.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)76 596 49 21, via e-mail info@wacustoms.nl of door het contactformulier in te vullen.