Over ons

WA Customs: dé douanespecialist in Breda

Al ruim 20 jaar helpt WA Customs bedrijven en organisaties met hun douaneformaliteiten en andere transportdocumenten. Onze centrale ligging op Hazeldonk, aan de Belgische grens bij Breda, zorgt ervoor dat ons kantoor makkelijk bereikbaar is voor zowel de Nederlands als de Belgische markt.

Alle douanezaken op 1 adres

Door te investeren in kennis heeft WA Customs zich ontwikkelt tot allround douane-expediteur voor alle sectoren. En daar is het niet bij gebleven: sinds 2020 is het platform We Are Customs actief. Hier is de specialistische kennis van WA Customs gebundeld met de online DIY service van YourCustoms en de douanesoftware van WAYC. Via We Are Customs komen al onze services samen en kunnen we voor elke douanevraag gericht kijken wat het beste bij u en uw onderneming past.

Gespecialiseerd in service

In de 25 jaar dat WA Customs – voorheen Wim Antonissen – nu bestaat zijn kennis en service tot speerpunten verheven. Onder leiding van Benny van Laerhoven is de voormalige eenmanszaak gegroeid tot een team van douane-expediteurs met elk hun eigen specialiteit. Daarnaast is er veel oog voor (aanvullende) opleidingen en technologische ontwikkeling. Zo kan WA Customs altijd maatwerk leveren en u snel van dienst zijn.

Ook actief in België

WA Customs is er niet alleen voor Nederlandse bedrijven, maar heeft ook een kantoor in Hoogstraten. Als douane-expediteur in het grensgebied, vlakbij Antwerpen, biedt dit veel voordelen omdat we ook de Belgische markt kunnen bedienen. Op de website van onze Belgische collega’s vindt u hierover meer informatie.

Meer weten over onze diensten? Of heeft u een specifieke douanevraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op