Over ons

Dé douane-expediteur uit Breda

WA Customs, dé douane-expediteur uit Breda, helpt bedrijven al meer dan 20 jaar met douaneformaliteiten en andere transportdocumenten. Mede dankzij onze centrale ligging in Hazeldonk, Breda, aan de grens van Nederland en België, zijn wij er voor bedrijven in zowel de Nederlandse als Belgische markt.

WA Customs maakt internationaal transport zo makkelijk mogelijk

Transport vereist vakmanschap en WA Customs heeft het ambacht meester gemaakt. Met een team aan ervaren specialisten biedt WA Customs al sinds 1997 maatwerk oplossingen met advies over de wetten, regels en benodigde documenten voor de import en export van goederen. Daarnaast schakelt u WA Customs in voor transits via Nederland of België.

Ruim 20 jaar ervaren expediteur Breda

WA Customs heeft een rijke geschiedenis en is ooit begonnen als eenmanszaak van Wim Antonissen. Door het toenemende succes groeide deze onderneming al snel uit tot een succesvolle B.V, met een vestiging in Nederland en in België. Want naast ons vertrouwde pand in Breda zijn wij sinds 2001 óók te vinden in Hoogstraten, België.

Inmiddels heeft Benny van Laerhoven in 2011 het stokje overgenomen en onder zijn leiding heeft het team van werknemers zich nóg verder gespecialiseerd. Zo beschikken beide locaties over de nodige, internationaal erkende, certificaten en is persoonlijk contact nog belangrijker geworden. Iedere klant of opdracht is uniek en ook de opdrachten zijn vaak zeer specifiek. Dat vraagt om een klantgerichte aanpak met een persoonlijke oplossing. Wij helpen u verder!

Vragen? Neem contact met ons op